STUDIO ROSIINA

Koko-opas

Me haluamme, että myös kierrätetty vaate istuu kauniisti, tuntuu sekä näyttää hyvälle. On ihanaa, että meidän jokaisen vartalo on erilainen ja vaatteiden mitoittaminen oikein on meille tärkeää. Tässä tarvitaan kuitenkin yhteistyötä, jotta saamme tehtyä sinulle täydellisesti sopivan vaatteen.

Alta löydät ohjeet itsesi mittaamiseen, jonka avulla voit valita parhaan koon. Koot ovat vain sinua helpottaaksesi, parhaiten istuvan tuloksen saat, kun laitat meille tarkat mittasi. Koska kankaat ovat usein joustamattomia, on rinnanympärys meille tärkein tieto, jotta vaate istuu sinulle. Jos mietit kahden koon välillä, valitse ensisijaisesti koko rinnanympärysmitan perusteella. 

Lisääthän siis ostoskorin lisätietokenttään vähintäänkin valitsemasi koon sekä toivomasi helman pituuden. Laita meille myös esimerkiksi lantion- sekä vyötärönympärysmittasi ja toivomasi hihan pituus ja mekosta tulee varmasti täydellinen.

Näin mittaat 

Näin mittaat itsesi, jotta vaate istuu hyvin. Mittanauhan ja vartalon välissä kannattaa pitää mitatessa sormi, jotta vaatteet eivät istu liian kireästi. 

RINTAKEHÄ

Mittaa rinnanympärysmitta rinnan korkeimmasta kohdasta rintaliivit päällä. Pidä mitta vaakasuorassa.

VYÖTÄRÖ

Vyötäröä mitattaessa mittanauha asetetaan vyötärön kapeimpaan kohtaan. Varmista, että mittanauha on vaakasuorassa koko vyötärön ympärillä. Mitan ottaminen onnistuu parhaiten ilman vaatteita.

LANTIO

Lantio mitataan lantion leveimmästä kohdasta. Saat tarkimman mitan varmistamalla, että mittanauha on vaakasuorassa ja lähellä vartaloasi. Myös tässä onnistut parhaiten ilman vaatteita.

HELMAN MITTA

Mittaa toivomasi helman pituus heti rintojen alapuolelta. 

KOKOTAULUKKO

Kun olet ottanut mittasi kolmesta mittauspisteestä, voit verrata niitä alla olevassa taulukossa oleviin mittoihin ja kokoihin. Kokovalikoimamme vaihtelee koosta XXS kokoon XXXL. Muistathan, että parhaan istuvuuden takaat lähettämällä meille tarkat mittasi. Tällöin myös kokotaulukon ulkopuolinen koko onnistuu!

VIELÄ KYSYTTÄVÄÄ

Jos sinulla jäi kysyttävää tai tarvitset apua laita meille viestiä. Me autamme mielellämme oikean koon valitsemisessa.
Tehdään yhdessä unelmiesi mekko! Ota yhteyttä.