MEISTÄ

Studio Rosiina

Founder image

TARINA

Studio Rosiina on pitkän pohdiskelun ja haaveilun tulos. Minulle oli alusta asti selvää, että haluan luoda jotakin kaunista sekä käytännöllistä. Halusin lisäksi käyttää jo olemassa olevia materiaaleja niin pitkälle kuin vain pystyin enkä tuottaa jotain kokonaan uutta. Rakastan käsillä tekemistä ja pian huomasin tykästyväni yhä enemmän kirjomiseen. Päätinkin antaa vanhoille vaatteille uuden elämän kirjonnan avulla. Vaatteista tuli aivan ihania ja jokaisesta ihan omanlaisensa. Kirjonta vei kuitenkin valtavasti aikaa ja en pystynyt itse vaikuttamaan esimerkiksi vaatteiden malliin tai kokoon. Halusin tarjota näiden vaatteiden ainutlaatuisuuden ja kauneuden useammalle ihmiselle. Siitä lähti idea laajentaa toimintaa itse ommeltuihin vaatteisiin. Materiaalia on jo niin paljon olemassa ja kierrätyskeskukset täynnä, joten päätin käyttää hyödykseni juuri näitä jo kerran hylättyjä ja kiertoon laitettuja aarteita. Jokainen kangas on erilainen ja se tuo hommaan sopivaa haastetta ja vaihtelevuutta. Innostun yhä uudelleen ja uudelleen uusista luomuksista. Toivon että sinäkin rakastut Studio Rosiinan aarteisiin yhtä paljon!

Rakkaudella,

Emmi

VISIO

Me Studio Rosiinalla haluamme luoda maailmaan kauniita ja ainutlaatuisia vaatteita kuluttamatta luonnonvaroja entisestään. Jokainen vaate on valmistettu jo olemassa olevista materiaaleista, esimerkiksi vanhoista lakanoista, verhoista tai pöytäliinoista. Mahdollisuuksien mukaan myös ompelutarvikkeet kuten esimerkiksi langat tai napit ovat kierrätettyjä. Se mikä saattaa jollekin olla vanhaa ja turhaa, me näemme mahdollisuutena luoda jotain uutta, kaunista ja upeaa. Koska kankaita on vain pieniä määriä kerralla, tulee jokaisesta vaatteesta ainutlaatuinen eikä toista samanlaista ole. Emme halua tehdä vaatteita turhaan, joten jokainen vaate valmistetaan tilauksesta. Mitään ei mene hukkaan ja saat juuri sinun kokoisesi aarteen käsiisi. Me innostumme joka kerta kun saamme yhdistellä uusia kankaita ja tehdä vaatteesta asiakkaan näköisen. Meille on tärkeää tehdä asiat läpinäkyvästi ja rakkaudella.

Product image

PROSESSI

Matka ainutlaatuiseksi vaatteeksi alkaa kankaan valitsemisella. Jokainen materiaali on huolella valittu, hyvin pesty ja tarkkaan läpikatsottu. Kankaat ovat suurimmaksi osaksi vanhoja lakanoita, verhoja tai esimerkiksi pöytäliinoja. Jotkin kankaat ovat saattaneet löytyä valmiina palasena ja ovat esimerkiksi teollisuuden ylijäämämateriaalia. Materiaalit löytyvät yleensä kierrätyskeskuksista tai kirpputoreilta ja jokainen on itse hyllystä napattu. Studiolla materiaali pestään huolellisesti ja sitten alkaakin paras osuus eli kankaiden yhteen laittaminen. Joskus kangasta on vähemmän, jolloin siitä saa esimerkiksi pelkän lyhyen hihan, jolloin tämä pitää huomioida suunnittelussa. Kun asiakas valitsee tuotteen, alkaa itse leikkuu ja ompelu asiakkaan mittojen mukaan. Valmis ainutlaatuinen vaate postitetaan kierrätettävässä paketissa uuteen kotiin <3

icon image

100 % Kierrätysmateriaalia

Kaikki tuotteet on tehty taidolla jo olemassa olevista materiaaleista, kuten vanhoista lakanoista tai pöytäliinoista. Myös ompeluun käytetyt materiaalit ovat kierrätettyjä.

icon image

Vastuullinen

Jokainen vaate on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Vaatteet valmistetaan tilauksesta, jolloin ylimääräistä ei synny ollenkaan.

icon image

Juuri sopiva sinulle

Vaatteet valmistetaan sinun mitoillasi ja toiveidesi mukaan, jolloin vaatteesta ei tule ainoastaan ainutlaatuinen, vaan myös täydellisen sopiva.

KAIKKI TUOTTEET

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Hei ihana! Liity tästä uutiskirjeen tilaajaksi ja saat
ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista ja jutuista.